035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Motorrijles in Hilversum

 

  • Compleet pakket € 1400 
  • 17 uur rijles + examens

Motorrijles

Je motorrijbewijs haal je snel en veilig bij rijschool Rens & Rens!

Motorrijles 

Wil je ook het ultieme gevoel van vrijheid op de weg ervaren, dan zijn de motorrijlessen van rijschool Rens & Rens precies wat je zoekt. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of een zware motorfiets. Tijdens de motorrijles krijg je les op een Honda CBF 600 met ABS, onze ervaren instructeur volgt je op een volgmotor. Wanneer je motorrijles bij ons volgt kun je gratis gebruik maken van een helm, een motorjas, een motorbroek en motorhandschoenen. Volgens de richtlijnen van het CBR moeten bij het motorexamen de enkels bedekt zijn. Tijdens de lessen willen wij ook dat je hoge, stevige schoenen of motorlaarzen draagt. De rijopleiding voor je rijbewijs A bestaat uit de volgende delen die elk apart door het CBR geëxamineerd worden:

  • Theorie-examen
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelneming (AVD)

Voor de lessen voertuigbeheersing gaan we naar een groot parkeerterrein vlakbij de rijschool, je hoeft dus niet bang te zijn dat je direct in het drukke verkeer moet gaan rijden. Wij bieden keuze uit losse rijlessen met 2 cursisten, privélessen of lespakketten van 17 of 25 uur rijles. Onze lespakketten bestaan uit:

  • Het aantal benodigde uren rijles
  • Het CBR-examen Voertuigbeheersing (AVB)
  • Het CBR-examen Verkeersdeelneming (AVD)

De duur van de opleiding is afhankelijk van jouw vaardigheden en van het aantal motorrijlessen per week. Wil je je motorrijbewijs halen en wil je weten hoeveel lessen je nodig hebt, maak dan snel een afspraak voor een intakeles. Tijdens deze rijles van 60 minuten maak je kennis met je instructeur en het voertuig en doe je je eerste rijervaring op. Je instructeur krijgt een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na deze les krijg je een eerlijk advies van onze instructeur en bepalen we samen hoeveel lessen je nodig hebt.