You are here: Home Autorijles F.A.Q.

Veel gestelde vragen rijbewijs B


Je kunt al rijles nemen vanaf 16,5 jaar.

Je kunt worden opgehaald op elke gewenste plek in het Gooi of omgeving van het Gooi zoals de gemeentes Wijdemeren, Baarn, Soest, Weesp.

Je hebt rijles in een Volkswagen Polo.

Je krijgt al je rijlessen in dezelfde auto en met deze auto doe je ook je praktijkexamen.

Ja, je kunt gewoon beginnen met lessen. Het verstandigst is dat je je theorie haalt aan het begin van je rijopleiding, maar je hoeft pas in het bezit te zijn van je theoriecertificaat bij het afnemen van een tussentijdse toets of bij je praktijkexamen.

Rijles Acties

Rijles Acties

Word jij binnenkort 17 of 18 jaar en lijkt het je leuk om op de dag van je verjaardag je eerste autorijles te krijgen? Neem dan minimaal 2 weken van te voren contact met ons op en je krijgt van rijschool Rens & Rens je eerste rijles van een uur cadeau!

Ervaren instructeurs

Ervaren instructeurs

Rijschool Rens & Rens werkt alleen met ervaren, goed opgeleide, rijks gecertificeerde instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Doordat onze instructeurs geregeld nascholingscursussen volgen blijven zij op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen in de verkeerswetgeving en verkeersregels.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Bij rijschool Rens & Rens staat persoonlijke benadering centraal. Je volgt bij ons leuke, leerzame rijlessen zodat je op een ontspannen manier je rijbewijs kunt halen.