You are here: Home 2toDrive

2todrive Autorijles vanaf 16,5 jaar en je rijbewijs vanaf 17 jaar

Door de proef 2toDrive kun je nu al beginnen met autorijles als je 16,5 jaar bent, vanaf de dag dat je 17 jaar bent mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Slaag je voor dit examen dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op samen met een door jou gekozen coach. Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig de weg op.

Je mag zelf kiezen wie je als coach wilt, mits hij/zij aan de eisen voldoet. Je kunt minimaal 1 en maximaal 5 coaches kiezen die op je begeleiderspas komen te staan. De begeleiderspas vraag je aan via de website van 2toDrive.

De eisen waaraan een begeleider moet voldoen zijn:

  • Minimaal 5 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Minimaal 27 jaar oud
  • Mag in het verleden geen alcoholcursus of gedragscursus hebben gehad
  • Mag in het verleden geen onderzoek naar de rijvaardigheid hebben gehad
  • Mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen

Rijschool Rens & Rens

Nieuwe Havenweg 83B
1216 BP Hilversum
035 - 260 74 74
06 - 21 18 76 36
Info@rens-en-rens.nl
Rijles Acties

Rijles Acties

Word jij binnenkort 17 of 18 jaar en lijkt het je leuk om op de dag van je verjaardag je eerste autorijles te krijgen? Neem dan minimaal 2 weken van te voren contact met ons op en je krijgt van rijschool Rens & Rens je eerste rijles van een uur cadeau!

Ervaren instructeurs

Ervaren instructeurs

Rijschool Rens & Rens werkt alleen met ervaren, goed opgeleide, rijks gecertificeerde instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Doordat onze instructeurs geregeld nascholingscursussen volgen blijven zij op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen in de verkeerswetgeving en verkeersregels.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Bij rijschool Rens & Rens staat persoonlijke benadering centraal. Je volgt bij ons leuke, leerzame rijlessen zodat je op een ontspannen manier je rijbewijs kunt halen.