035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Aanmelden of vrijblijvend informatie aanvragen voor autorijles

  5 star review  Ik raad de rijschool 100% aan voor iedereen die zijn of haar motorrijbewijs wil halen (auto ook overigens). Plannen van de lessen was super makkelijk met behulp van een fijne app. De lessen zelf waren altijd goed en vooral ook leuk. Elk moment op m'n gemak gevoeld en de tijd en ruimte gekregen om het motorrijden zelf goed onder de knie te krijgen. Bedankt Bob en Karin!

  Django Krijgsman Avatar Django Krijgsman
  3 February 2017

  5 star review  Vanaf de eerste les was het voor mij duidelijk, dit wordt een rijbewijs. Bob is een vakman en motorliefhebber. Hij weet precies wat nodig is om je elke les weer een stap verder te brengen. Elke rit (lees les), wordt gedegen geëvalueerd waardoor je weet wat je te doen hebt. Dit alles in een relaxte, we zijn lekker aan het rijden, laat wel zien dat je het leuk vindt, sfeer. Thanks Bob. Oh ja, en beide examens in 1 keer binnen!

  Sander Dol Avatar Sander Dol
  14 January 2016

  5 star review  Ontzettend leuke en leerzame motorrijlessen gehad van Bob. Goede voorbereiding op de examens en daardoor ook alles in 1x gehaald! Ook handig dat je zelf je lessen in kan plannen via een App. Communicatie met de rijschool is perfect, altijd snel geholpen door Karin! Absolute aanrader! Bedankt!

  Sven Bekker Avatar Sven Bekker
  16 September 2016