You are here: Home Pakketten

Onze rijles paketten

Rijschool Rens & Rens biedt de volgende pakketten:

Bekijk onze najaarsaanbiedingen:


Pakket A

€1.095,-
Al ervaring bij een andere rijschool of een hele snelle leerling? Dit is bij uitstek de keuze!

 

20 Lessen
 • 20 uur rijles
 • Online Theoriecursus
 • Theorie-examen
 • Proefexamen
 • Praktijkexamen

 

CBR Advies Pakket

€1.810,-€1.575,-
Het CBR adviseert minimaal 38uur rijles, dit is het landelijke gemiddelde. Het CBR advies pakket sluit hier perfect op aan!

 

38 Lessen
 • 38 uur rijles
 • Online Theoriecursus
 • Theorie-examen
 • Proefexamen
 • Praktijkexamen

 

Pakket C+

€2.045,-
Een compleet rijlespakket, inclusief tussentijdse toets, op maat gemaakt voor starters. Je heb nog geen ervaring met het rijden in een auto.

40 Lessen
 • 40 uur rijles
 • Online Theoriecursus
 • Theorie-examen
 • Tussentijdse toets
 • Proefexamen
 • Praktijkexamen

Losse tarieven autorijles:

Losse les 60 minuten: € 42,50
Losse les 120 minuten: € 80,00
10 uur rijles bij vooruitbetaling: € 395,00
Praktijkexamen CBR: € 200,00
Tussentijdse Toets: € 150,00
Online Theoriecursus: € 49,95
Theorie-examen: € 38,00
Examen BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid): € 225,00
Faalangstexamen: € 245,00

Motorrijlespakketten:

Wil je je motorrijbewijs halen en kies je voor een pakket, dan beginnen we met een intakeles van 90 minuten. Tijdens deze rijles maak je kennis met je instructeur en het voertuig en doe je je eerste rijervaring op. Je instructeur krijgt een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na deze les krijg je een eerlijk advies van onze instructeur en bepalen we samen hoeveel lessen je nodig hebt.

Rijschool Rens & Rens biedt de volgende pakketten:

Heropstappers

€245,-
Ben je al in het bezit van je motorrijbewijs, maar heb je lange tijd geen motor gereden, dan is dit heropstapperspakket voor jou de juiste keuze. 7 Lessen
 • 7 uur rijles
 • Verdeeld over:
 • 2 uur Voertuigbeheersing
 • 5 uur Rijden op de weg

Pakket B

€1.295,-
Ons voordelige totaallespakket voor rijbewijs A


25 lessen
 • 25 uur rijles
 • CBR-examen Voertuigbeheersing (AVB)
 • CBR-examen Verkeersdeelneming (AVD)

Losse tarieven motorrijles:

Losse les 60 minuten: € 42,50
Losse les 120 minuten: € 80,00
Losse privéles 60 minuten: € 60,00
10 uur rijles bij vooruitbetaling: € 395,00
AVB examen: € 120,00
AVD examen: € 220,00
Online Theoriecursus: € 49,95
Theorie-examen: € 38,00
top

Rijbewijs Tips CBR


Hoewel we bij Rens & Rens altijd goede aanbiedingen hebben is ons streven niet de goedkoopste rijschool te zijn. Kwaliteit vinden we belangrijk en daarom werken we met instructeurs die minimaal 5 tot 10 jaar hun WRM bevoegdheid hebben.

Onze instructeur rijdt altijd mee tijdens het examen of de tussentijdse toets.

Na elke les werkt de instructeur de leskaart bij zodat de leerling kan zien hoe de opleiding vordert.

Ons slagingspercentage ligt boven het landelijk gemiddelde.

Onze prijs per rijles ligt volgens het CBS onder het landelijk gemiddelde.

Verder staat er op onze website een duidelijke prijslijst voor losse onderdelen en pakketten.

Bij Rens & Rens doen we altijd eerst een intakeles waarna de instructeur goed kan inschatten welk pakket of hoeveelheid lessen het best bij de leerling past.

Verder adviseren wij minstens 1 of 2 lessen van 1.5 uur per week te nemen.


Bij Rens & Rens hebben de leerlingen de mogelijkheid om bij een andere instructeur van onze rijschool een proefexamen te doen voordat het examen reserveerd wordt bij het CBR. Wanneer beide instructeurs vinden dat de leerling klaar is om af te rijden wordt het praktijkexamen gereserveerd.


Mocht een leerling onverhoopt zakken voor het rijexamen dan zorgen we er bij Rens & Rens voor dat er snel weer examen gedaan kan worden en we creëeren extra lestijd zodat er direct door gelest kan worden.

Onze instructeurs rijden altijd mee met het rijexamen zodat ze weten waar de verbeterpunten liggen.


Op onze website is een duidelijk overzicht te vinden van de pakketprijzen en de kosten van de losse lessen.

Bij Rens & Rens adviseren we de leerlingen om aan het begin van hun rijopleiding de gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR en de rijschool te machtigen bij het CBR, zodat dit later in de rijopleiding niet voor onnodig oponthoud kan zorgen.

Wij geven de leerling aan het begin van de rijopleiding de keuze tussen een duidelijke online theoriecursus of een klassikale theoriecursus zodat ze goed voorbereid op het theorie examen komen.


Wij leiden onze leerlingen op tot veilige en zelfstandige chauffeurs en proberen duidelijk te maken dat perfect rijden niet mogelijk is, zelfs niet voor ervaren chauffeurs.


Na elke les evalueert de instructeur met de leerling de vorderingen en houdt deze bij op de leskaart, tevens adviseert hij de leerling om voor elke les de leskaart door te nemen om te weten waar de aandachtspunten voor de komende les liggen.


Mocht het onverhoopt niet klikken tussen de leerling en de instructeur dan geven wij de mogelijkheid om binnen onze rijschool bij een andere instructeur door te lessen.

Als de leerling tijdens de rijopleiding verhuist en daardoor bij een andere rijschool verder moeten lessen, helpen we met het overdragen van de rijopleiding naar de nieuwe rijschool.


Ons slagingspercentage voor zowel de auto- als de motoropleiding ligt boven het landelijk gemiddelde en is te vinden op rijschoolgegevens.nl


Bij rijschool Rens & Rens adviseren wij de leerlingen een tussentijdse toets te doen zodat ze beter voorbereid op het examen komen.


Leerlingen die last hebben van faalangst adviseren wij ruim van te voren een faalangst rijexamen te doen.

Rijles Acties

Rijles Acties

Word jij binnenkort 17 of 18 jaar en lijkt het je leuk om op de dag van je verjaardag je eerste autorijles te krijgen? Neem dan minimaal 2 weken van te voren contact met ons op en je krijgt van rijschool Rens & Rens je eerste rijles van een uur cadeau!

Ervaren instructeurs

Ervaren instructeurs

Rijschool Rens & Rens werkt alleen met ervaren, goed opgeleide, rijks gecertificeerde instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Doordat onze instructeurs geregeld nascholingscursussen volgen blijven zij op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen in de verkeerswetgeving en verkeersregels.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Bij rijschool Rens & Rens staat persoonlijke benadering centraal. Je volgt bij ons leuke, leerzame rijlessen zodat je op een ontspannen manier je rijbewijs kunt halen.