035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Startpunt Motorrijles

De motorrijlessen beginnen en eindigen bij het pand van Rouvoet Motoren dat gevestigd is aan de Nieuwe Havenweg op nr 83b te Hilversum en waar altijd voldoende, gratis, parkeerplaatsen zijn.

De samenwerking met Rouvoet Motoren heeft voor jou als leerling een aantal voordelen, je kan bijvoorbeeld, als je moet wachten tot de instructeur terug is van zijn vorige les, rondkijken in de showroom en je vast oriënteren op welk type motorfiets jij uiteindelijk wil gaan rijden. Nu al nieuwsgierig naar de motoren die te koop zijn: Rouvoetmotoren.nl
Er lopen altijd een paar ervaren monteurs rond die als jij vragen hebt over een bepaald type motorfiets die graag beantwoorden en advies bieden.
Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om voor en na je les gebruik te maken van een kopje koffie of thee.
Als je na het behalen van het rijbewijs besluit bij Rouvoet een motorfiets aan te schaffen wordt er voor de oud leerlingen van Rens & Rens altijd een mooie deal gemaakt!

De locatie van onze rijschool is m.b.t. de rijlessen ook zeer gunstig, het parkeerterrein waar alle motorrijscholen uit Hilversum oefenen voor het AVB examen ligt namelijk op 2 minuten rijden van onze rijschool af, je verliest dus nagenoeg geen kostbare lestijd met heen en weer rijden naar het oefenterrein!

Nieuwe Havenweg 83B
1216 BP Hilversum

Startpunt motorrijles - Pand Rouvoet motoren Hilversum
Leen Jassen, broeken en helmen van Rijschool Rens & Rens bij Rouvoet motoren
Werkplaats Rouvoet motoren