035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Haal je Autorijbewijs

 

Bekijk hier onze pakketten

Rijschool Rens & Rens

 

Rijschool Rens & Rens Hilversum, Rijles in het Gooi en omgeving

Wil je je autorijbewijs of motorrijbewijs halen en ben je op zoek naar een goede rijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn een moderne rijschool met ervaren en vakbekwame instructeurs. Wij leiden onze cursisten al enige jaren op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons op de eerste plaats. Een goede rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer. Hier hoort natuurlijk ook bij dat Rens & Rens naast kwaliteit en professionaliteit ook scherpe prijzen en een goede service biedt.

Kies voor je rijbewijs Rijschool Rens & Rens

Rijschool Rens & Rens heeft een uitgebreid lesaanbod. Zowel voor autorijles en motorrijles bieden wij losse rijlessen en kun je bij ons ook terecht voor rijlespakketten. Wij bieden met onze ervaring een rijopleiding op maat. Kortom: wij hebben voor jou de complete rijopleiding in huis!
Dus, neem contact met ons op voor een intakeles. Wij kunnen je dan een goed en eerlijk advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt en een opleiding kiezen die het best bij jou past. Wij van Rens & Rens horen graag van je!