035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Auto theorieles

Voor het behalen van het theorie-examen bieden wij bij rijschool Rens & Rens verschillende mogelijkheden. Wij hebben als opties: een online theoriecursus en een klassikale theoriecursus.

Wij adviseren om de klassikale cursus te doen gezien de kans van slagen daardoor aanzienlijk hoger is, het is namelijk zo dat het landelijk gemiddelde slagingspercentage bij het CBR voor het theorie-examen maar 30% is! Terwijl het slagingspercentage na het volgen van de klassikale cursus rond de 90% ligt.

De cursus bestaat uit 1 volle dag les, meestal een zaterdag van 09.00 tot 16.00, en vervolgens een dag verderop in de aansluitende week een ochtend examentraining en aansluitend het theorie-examen. Vervoer naar het CBR examencentrum wordt door ons verzorgd.

Wel zijn er aan de klassikale cursus extra kosten verbonden. Als je bij ons een lespakket hebt afgenomen en besluit in plaats van de online de klassikale cursus te doen zijn de bijkomende kosten 100 Euro en waneer je losse lessen volgt zijn de kosten 125 Euro. Mocht je onverhoopt toch zakken kan je gebruik maken van de herexamen cursus voor het gereduceerde tarief van 70 Euro.

Neem voor beschikbare data contact op met de rijschool.