You are here: Home Over ons Machtigen

Rijschool Machtigen

Alleen wij als rijschool kunnen voor jou je praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moeten wij natuurlijk wel je toestemming hebben. Je geeft toestemming door ons machtigen.
Om ons te machtigen heb je ons rijschoolnummer en je DigiD nodig.

Ons rijschoolnummer is: 8943Z4

  • Ga naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in.
  • Na het invullen van het rijschoolnummer op mijn.cbr.nl kijk je of de naam van de rijschool op het scherm klopt. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.
  • Wij ontvangen een e-mail met een bevestiging van de machtiging.
  • Jij ontvangt zelf ook een e-mail met een bevestiging van de machtiging.

Rijschool Rens & Rens

Nieuwe Havenweg 83B
1216 BP Hilversum
035 - 260 74 74
06 - 21 18 76 36
Info@rens-en-rens.nl
Rijles Acties

Rijles Acties

Word jij binnenkort 17 of 18 jaar en lijkt het je leuk om op de dag van je verjaardag je eerste autorijles te krijgen? Neem dan minimaal 2 weken van te voren contact met ons op en je krijgt van rijschool Rens & Rens je eerste rijles van een uur cadeau!

Ervaren instructeurs

Ervaren instructeurs

Rijschool Rens & Rens werkt alleen met ervaren, goed opgeleide, rijks gecertificeerde instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Doordat onze instructeurs geregeld nascholingscursussen volgen blijven zij op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen in de verkeerswetgeving en verkeersregels.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Bij rijschool Rens & Rens staat persoonlijke benadering centraal. Je volgt bij ons leuke, leerzame rijlessen zodat je op een ontspannen manier je rijbewijs kunt halen.