035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Haal dit najaar je motorrijbewijs!

Het pakket bevat: 18 uur rijles van een van onze ervaren (+10 en +15 jaar ervaring!), uiteraard WRM gecertificeerde, instructeurs en de CBR-praktijkexamens (AVD & AVB).

Wij vinden het belangrijk dat je op een leuke manier goed en snel leert motorrijden, je ziet dit ook terug in ons slagingspercentage:

 • Voertuigbeheersing (AVB) 96% tot 100%!
 • Verkeers deelname (AVD) 86 tot 90%!

Bij de rijschool is motorrijkleding (jassen, broeken, handschoenen en helmen) aanwezig, waar je tijdens je motorrijlessen gratis gebruik van kunt maken. Je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen.

De motorrijlessen beginnen en eindigen bij het pand van Rouvoet Motoren dat gevestigd is aan de Nieuwe Havenweg op nr 83b te Hilversum en waar altijd voldoende, gratis, parkeerplaatsen zijn.

De locatie van onze rijschool is m.b.t. de rijlessen ook zeer gunstig, het parkeerterrein waar alle motorrijscholen uit Hilversum oefenen voor het AVB examen ligt namelijk op 2 minuten rijden van onze rijschool af, je verliest dus nagenoeg geen kostbare lestijd met heen en weer rijden naar het oefenterrein!

  5 star review  Super relaxed en ongedwongen rijlessen! Zelf online je lessen inplannen en altijd bereidt voor overleg. Duo pakket was top en beiden in 1 x geslaagd!

  thumb Kimberly Jordans
  1/06/2016

  5 star review  Motorrijbewijs in the pocket! Binnen 2 maanden alles gehaald dankzij de uitstekende lessen van Bob. Lespakket is niet duur, lessen zijn makkelijk te plannen en vol van zinvolle feedback op een prettige manier gebracht en met af en toe een goede dosis (behoorlijk droge) humor. Ik kan deze rijschool en instructeur aan iedereen aanraden!

  thumb Marije Berkelaar
  8/19/2016

  5 star review  Dikke 5 sterren! Relaxte lessen met Bob en een handige app om je lessen in te plannen. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden!

  thumb Shanna Vink
  6/22/2016