035 - 260 74 74 info@rens-en-rens.nl

Nieuwjaarsactie 2018 Autorijles pakket

Begin 2018 goed met het halen van je rijbewijs!

Om het nieuwe jaar te vieren geven we je bij rijschool Rens & Rens tijdelijk 18% korting op het meest genomen complete rijbewijspakket. Geen addertjes onder het gras, gewoon een compleet pakket als stabiele basis voor het halen van je autorijbewijs. Geen wachttijden, vandaag inschrijven morgen je eerste rijles!

Het pakket bevat: 30 uur rijles van een van onze ervaren, uiteraard WRM gecertificeerde, instructeurs (zowel man als vrouw), online theoriecursus (voor meerprijs van 100 euro ook klassikaal), theorie-examen, intern proefexamen (om alvast aan de examensetting te kunnen wennen) en het CBR-praktijkexamen.

Meld je nu aan en profiteer van de Nieuwjaarsactie

  5 star review  Super relaxte rijschool. Je kunt zelf je tijden inplannen en zij zijn erg flexibel. Ik werd goed voorbereid, zodat ik alles in 1x gehaald heb. Kortom een top rijschool. Thanks voor alles!

  thumb Nikie Zwarthoed
  5/11/2016

  5 star review  Perfect rijschool kon snel beginnen met lessen en binnen 2 maanden me rijbewijs gehaald. Er was altijd een oplossing om de lestijden in te plannen. En de instructeur is altijd gezellig. In voor een geintje op zijn tijd maar ook erg serieus als het moet. dus wil je je rijbewijs halen, dan is dit de rijschool !!

  thumb Daan Krouwel
  12/15/2016

  5 star review  Heel blij dat ik gekozen heb voor Rens&Rens! Met veel plezier en snel mijn motorrijbewijs gehaald! Thanks Bob en ook Karin heel erg bedankt!

  thumb Carlijn Willms
  4/16/2016